Mi az ami miatt mi vagyunk az egyik legjobb választás,
ha hűs otthont szeretne a legforróbb nyári napokon?

Megkeressük az Ön otthonába való legmegfelelőbb klímát. Felmérjük az igényeket, megtervezzük a bekötést, árajánlatot adunk, akár több árkategóriában. Ráadásul Önnek mindezt ingyen, vásárlási kötelezettség nélkül!

Több mint tíz éves szakmai tapasztalattal, képzett szakemberekkel, szakszerű munkavégzéssel és modern technikai háttérrel várjuk leendő ügyfeleink jelentkezését. Elsődleges célunk a minőségi készülékek minőségi telepítése a lehető legoptimálisabb hűtéstechnikai megoldást biztosítva.

Fontos ügyfeleink elégedettsége, ezért készséggel segítünk kiválasztani a helyszíni adottságoknak legmegfelelőbb klímaberendezést, mely később teljes mértékben képes majd szolgálni az Ön igényeit.

Cégünk megfelel a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által előírt kötelezettségeknek. Rendelkezünk regisztrációval, mely nélkül ma már nem lehet klíma és légkondicionáló készülékeket telepíteni. A törvényi előírásoknak megfelelően vállalkozásunk a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában szerepel, így bátran forduljon hozzánk, segítünk.

A D-Thermo Tech Kft. regisztrált és F-Gáz jogosultságokkal rendelkezik.

Ellenőrizhető adószám alapján: 14255887-2-15

A helyszíni felmérés, tanácsadás valamint árajánlat készítés ingyenes, kötelezettségek nélküli. Kérje helyszíni felmérésünket vagy keressen minket bizalommal a lenti elérhetőségek valamelyikén. 

Kivitelezést Pest megyében vállalunk.