fbpx

Mi az ami miatt mi vagyunk az egyik legjobb választás,
ha hűs otthont szeretne a legforróbb nyári napokon?

Megkeressük az Ön otthonába való legmegfelelőbb klímát. Felmérjük az igényeket, megtervezzük a bekötést, árajánlatot adunk, akár több árkategóriában.

Több mint tíz éves szakmai tapasztalattal, képzett szakemberekkel, szakszerű munkavégzéssel és modern technikai háttérrel várjuk leendő ügyfeleink jelentkezését. Elsődleges célunk a minőségi készülékek minőségi telepítése a lehető legoptimálisabb hűtéstechnikai megoldást biztosítva.

Fontos ügyfeleink elégedettsége, ezért készséggel segítünk kiválasztani a helyszíni adottságoknak legmegfelelőbb klímaberendezést, mely később teljes mértékben képes majd szolgálni az Ön igényeit.

Cégünk megfelel a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által előírt kötelezettségeknek. Rendelkezünk regisztrációval, mely nélkül ma már nem lehet klíma és légkondicionáló készülékeket telepíteni. A törvényi előírásoknak megfelelően vállalkozásunk a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában szerepel, így bátran forduljon hozzánk, segítünk.

A D-Thermo Tech Kft. regisztrált és F-Gáz jogosultságokkal rendelkezik.

Ellenőrizhető adószám alapján: 14255887-2-15

A helyszíni felmérés, tanácsadás valamint árajánlat készítés, kötelezettségek nélküli. Kérje helyszíni felmérésünket vagy keressen minket bizalommal a lenti elérhetőségek valamelyikén. 

Kivitelezést Pest megyében vállalunk.